Σύνδεση

Εγγραφή

Εγγραφή Χρήστη

  twitter youtube google 4square

Έκλεισε και τυπικά ο Ζαμπούνης!

Ο Στάθης Ζαμπούνης υπέγραψε το συμβόλαιο του με την ΑΕΚ κλείνοντας και τυπικά την μεταγραφή του στην ομάδα.

Χωρίς βιασύνη στη Βασίλισσα

Στην ΑΕΚ έχουν χρόνο για να διαμορφώσουν το ρόστερ της νέας σεζόν, αναμένουν και το Summer League τον Ιούλιο, ενώ παράλληλα έχουν τα μάτια τους ανοιχτά για κάθε περίπτωση που εμφανίζεται στην αγορά.

Θέληση να κλείσει νωρίς το ρόστερ!

Όσο το δυνατόν πιο γρήγορα θέλει να κλείσει το ρόστερ της επόμενης χρονιάς το τμήμα χάντμπολ της ΑΕΚ, βάζοντας μάλιστα καταλυτική ημερομηνία μέχρι το τέλος του μήνα.

Η ομάδα άρσης βαρών της ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία γνωστοποιεί ότι οι εγγραφές συνεχίζονται, ενώ ενημέρωσε και τα προνόμια που θα έχει ο κάθε αθλητής του τμήματος.

Ο αρχηγός της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ συμφώνησε με την ομάδα για ακόμα ένα χρόνο και μίλησε στο ΑΕΚ1924 για την ανανέωση της συνεργασίας του, τον στόχο της νέας σεζόν αλλά και τη σημασία της στήριξης από τον κόσμο.

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ συνεχίζει ασταμάτητα το σχεδιασμό της.

Ο αρχηγός της ΑΕΚ ήρθε σε συμφωνία και θα συνεχίσει και του χρόνου στην ομάδα, διανύοντας τον 8ο χρόνο του στον σύλλογο. Ακολουθούν οι Συγγάρης και Παναγιώτης Νικολαΐδης.

Παραμένει και ο Βαμβακάς στην ΑΕΚ

Στην τέταρτη ανανέωση συνεργασίας της προχώρησε η ομάδα χάντμπολ της Ένωσης.

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ συνεχίζει το μεταγραφικό σχεδιασμό. της

Σελίδα 1 από 1680


ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΟΣΜΟΣ

AYTOKINHTO

Περίεργα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Copyright © 2009-2014 AEK1924.gr, με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος | Powered by | Support & Hosting by tcp.gr Project