Σύνδεση

Εγγραφή

Εγγραφή Χρήστη

  twitter youtube google 4square

Σουηδικές υποθέσεις

Σουηδικές υποθέσεις

Γιατί και πως ο Μπέρκροτ απέκτησε προβάδισμα στην επιθυμία του Μαϊστόροβιτς για εξτρέμ από την πατρίδα του; Πόσα απαιτούνται για να αποκτηθεί; Θα φύγει ο Γιόχανσον και με πόσα. Απαντήσεις από τον Βαγγέλη Αρναούτογλου.

Ο φάκελος "παπούτσι από τον τόπο του Μαϊστόροβιτς", κοινώς υποθέσεις που αφορούν σε ποδοσφαιριστές από τη Σουηδία, είναι ενεργός εδώ και καιρό. Η ίδια η ΑΕΚ (άνευ Ντάνιελ στην ομάδα) τον άνοιξε και του έδωσε υπόσταση τον Ιανουάριο του 2015, αποκτώντας τον άγνωστο τότε στο ευρύ κοινό Γιάκομπ Γιόχανσον, ο οποίος σήμερα είναι ο βασικός (κι όπως την πάει τη δουλειά, οσονούπω και αναντικατάστατος) αμυντικός χαφ της εθνικής ομάδας της χώρας!

Ας ξεκινήσω όμως από τα φρέσκα κουλούρια, πριν καταπιαστώ ολοκληρώνοντας τις "κιτρινόμαυρες σουηδικές υποθέσεις" με τα όσα φέρνει (ή αναμένεται να προκαλέσει) η περίπτωση του Γιόχανσον. Δίνοντας προτεραιότητα στον Νίκλας Μπέρκροτ, το όνομα του οποίου είδε το φως της δημοσιότητας πριν από περίπου μία εβδομάδα, όμως συνέχεια στο θέμα του δε δόθηκε.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου ΕΔΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΟΣΜΟΣ

AYTOKINHTO

Περίεργα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Copyright © 2009-2014 AEK1924.gr, με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος | Powered by | Support & Hosting by tcp.gr Project