Σύνδεση

Εγγραφή

Εγγραφή Χρήστη

  twitter youtube google 4square

Μύρισε ΑΕΚ η Φιλαδέλφεια

Μύρισε ΑΕΚ η Φιλαδέλφεια

Ο Βαγγέλης Αρναούτογλου γράφει για τον επαναπατρισμό της τσιγγάνας ΑΕΚ και την επανασύνδεση με τον τόπο της γέννησης της. Το γήπεδο θα γίνει και το βασικό σημείο αναφοράς για κάθε σύλλογο που θέλει να είναι μεγάλος, θα ξαναβρεθεί.

Ένα δικό της σπίτι... Αυτό ήταν και θα εξακολουθεί να παραμένει μέχρι να καμαρώσουμε όρθια την κιτρινόμαυρη "Αγιά Σοφιά", το όνειρο και μαζί απωθημένο όλων. Η επιστροφή στο οικόπεδο που παραμένει αναπόσπαστο κομμάτι της προσφυγικής γειτονιάς της Ένωσης και των απαιτήσεων που ο κόσμος της ΑΕΚ δικαιούται να έχει. Καμία ομάδα υπήρξε σταθερά μεγάλη δίχως το δικό της σπίτι.


Πλέον έπαψε να είναι μακριά, θα έρθουν πάλι εκείνες οι ημέρες. Αν σε κάτι οφείλουμε να είμαστε περισσότεροι ανεκτικοί, αντιλαμβανόμενοι τα όσα έχουν προηγηθεί και τα εμπόδια τα οποία σκοπίμως, συνοδευόμενα από υστερόβουλες σκέψεις και κατευθυνόμενες πολεμικές διαθέσεις, ορθώθηκαν για να της κλείσουν το σπίτι πριν ακόμα το ανοίξει, είναι το θέμα του γηπέδου. Η ΑΕΚ δεν το έχασε ποτέ το παιχνίδι, αντιθέτως το κέρδιζε ημέρα με την ημέρα.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου ΕΔΩ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Σουηδικές υποθέσεις Κλειδοκράτορας Μανόλο »


ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΟΣΜΟΣ

AYTOKINHTO

Περίεργα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Copyright © 2009-2014 AEK1924.gr, με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος | Powered by | Support & Hosting by tcp.gr Project