Σύνδεση

Εγγραφή

Εγγραφή Χρήστη

  twitter youtube google 4square

Κλειδοκράτορας Μανόλο

Κλειδοκράτορας Μανόλο

Ο Βαγγέλης Αρναούτογλου γράφει για τη μεταγραφική επίθεση της Ένωσης  η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, τον πρωταγωνιστικό ρόλο που διαδραματίζει σε αυτήν ο Χιμένεθ και τα "τιτιβίσματα" της φωτιάς.

Να με συμπαθά ο δραστήριος και εξ όσων μαθαίνω δουλευταράς και μεθοδικός Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, όμως σε αυτό το χρονικό σημείο, τη μπάλα στις μεταγραφές την παίζει ο Μανόλο Χιμένεθ.

Ασφαλώς μέσα και από τις λίστες παικτών που ο Σουηδός του έχει παρουσιάσει (επί παραδείγματι ο υπό απόκτηση Ρομέρο, είχε εντοπιστεί από τον τεχνικό διευθυντή), αλλά με τον τελευταίο λόγο να ανήκει στον προπονητή. Βάσει των όσων ίσχυαν στο παρελθόν, εγώ θα πω... επιτέλους!

Και τώρα να το εξηγήσω: Επιτέλους, διότι από τη στιγμή που στην Ελλάδα (και όχι μόνο στην ΑΕΚ) εξακολουθούν να υφίστανται και θα ευδοκιμούν για χρόνια ακόμα αξεπέραστες αγκυλώσεις στο πως μια ποδοσφαιρική ομάδα πρέπει να στελεχώνει και να θέτει σε λειτουργία ένα σύγχρονο και εξελιγμένο τμήμα σκάουτινγκ, τότε ας έχει αυξημένη δραστηριότητα ο προπονητής, ειδικά όταν το μάτι του "κόβει" και οι επιλογές του έχουν δοκιμαστεί στο παρελθόν και περάσει τα τεστ με επιτυχία.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Μύρισε ΑΕΚ η Φιλαδέλφεια


ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΟΣΜΟΣ

AYTOKINHTO

Περίεργα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Copyright © 2009-2014 AEK1924.gr, με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος | Powered by | Support & Hosting by tcp.gr Project