Σύνδεση

Εγγραφή

Εγγραφή Χρήστη

  twitter youtube google 4square

Χωρίς βιασύνη στη Βασίλισσα

Χωρίς βιασύνη στη Βασίλισσα

Στην ΑΕΚ έχουν χρόνο για να διαμορφώσουν το ρόστερ της νέας σεζόν, αναμένουν και το Summer League τον Ιούλιο, ενώ παράλληλα έχουν τα μάτια τους ανοιχτά για κάθε περίπτωση που εμφανίζεται στην αγορά.

Χωρίς πολλά λόγια και με αρκετή δουλειά, στην ΑΕΚ προετοιμάζονται για τη νέα σεζόν. Μπορεί μέχρι στιγμής να μην έχει επισημοποιηθεί κάποια μεταγραφή, ωστόσο για το μπάσκετ είναι νωρίς ακόμα, καθώς μέχρι και την τελευταία στιγμή εμφανίζονται «ευκαιρίες».

Η Ένωση δεν έχει σκοπό να «κλείσει» από νωρίς το ρόστερ της, όπως έκανε πέρσι, δεν θα κάνει βιαστικές κινήσεις και το σίγουρο είναι ότι πολλά πράγματα θα κριθούν από το ταξίδι που θα πραγματοποιήσουν οι Μανωλόπουλος και Χήνας στις ΗΠΑ.

Στόχος του προπονητή της ΑΕΚ είναι να δημιουργήσει ένα σύνολο με Έλληνες παίκτες, με αθλητικά προσόντα και μέσα σε αυτό να… χωρέσει και τα νεαρά ταλέντα που διαθέτει η ομάδα, όπως ο Δημήτρης Μωραίτης.

Μέχρι στιγμής, εκτός του Κέλσι Μπάρλοου, ο οποίος ναι μεν έχει συμφωνήσει εδώ και μήνες, αλλά επίσημη ανακοίνωση δεν υπάρχει, για τη Βασίλισσα έχουν ακουστεί τα ονόματα των Ξανθόπουλου, Αθηναίου, Καββαδά, Μπράμος, Όγκαστ και τελευταίο του Γιάνκοβιτς, ωστόσο οι Κιτρινόμαυροι δεν βιάζονται να ολοκληρώσουν κάποια συμφωνία, παρά εξετάζουν την κάθε περίπτωση ξεχωριστά.

Άλλωστε, αν δεν ξεκαθαρίσουν οι παραμονές και οι ανανεώσεις δεν πρόκειται να προχωρήσει κάποια περίπτωση. Με τον Σάκοτα να είναι προτεραιότητα, χωρίς ωστόσο να υπάρχει συμφωνία γύρω από το οικονομικρό. Τους Ελόνου, Ούκιτς και Μαυροειδή να είναι στο πλάνο, αλλά και τους Ντίξον και Βασιλειάδη να έχουν συμβόλαιο, στην ΑΕΚ κινούνται προσεκτικά, χωρίς να κάνουν βιαστικές κινήσεις, έτσι ώστε η ομάδα της νέας σεζόν να είναι πιο έτοιμη και δυνατή για να κάνει την υπέρβαση.  

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ο Μπράμος στα υπόψιν της Βασίλισσας


ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΟΣΜΟΣ

AYTOKINHTO

Περίεργα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Copyright © 2009-2014 AEK1924.gr, με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος | Powered by | Support & Hosting by tcp.gr Project