Σύνδεση

Εγγραφή

Εγγραφή Χρήστη

  twitter youtube google 4square

Έκλεισε και τυπικά ο Ζαμπούνης!

Ο Στάθης Ζαμπούνης υπέγραψε το συμβόλαιο του με την ΑΕΚ κλείνοντας και τυπικά την μεταγραφή του στην ομάδα.

Θέληση να κλείσει νωρίς το ρόστερ!

Όσο το δυνατόν πιο γρήγορα θέλει να κλείσει το ρόστερ της επόμενης χρονιάς το τμήμα χάντμπολ της ΑΕΚ, βάζοντας μάλιστα καταλυτική ημερομηνία μέχρι το τέλος του μήνα.

Ο αρχηγός της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ συμφώνησε με την ομάδα για ακόμα ένα χρόνο και μίλησε στο ΑΕΚ1924 για την ανανέωση της συνεργασίας του, τον στόχο της νέας σεζόν αλλά και τη σημασία της στήριξης από τον κόσμο.

Ο αρχηγός της ΑΕΚ ήρθε σε συμφωνία και θα συνεχίσει και του χρόνου στην ομάδα, διανύοντας τον 8ο χρόνο του στον σύλλογο. Ακολουθούν οι Συγγάρης και Παναγιώτης Νικολαΐδης.

Παραμένει και ο Βαμβακάς στην ΑΕΚ

Στην τέταρτη ανανέωση συνεργασίας της προχώρησε η ομάδα χάντμπολ της Ένωσης.

Παίρνει και Δομπρή

Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ συνεχίζει την ενίσχυση της ενόψει της νέας σεζόν.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ μέσα στις επόμενες μέρες θα ξεκινήσουν τις συζητήσεις με τους αρχηγούς της ομάδας για την επέκταση της συνεργασίας τους.

Όπως ήταν αναμενόμενο μετά τις ανανεώσεις των συμβολαίων της περυσινής ομάδας, θα ξεκίναγε και η μεταγραφική ενίσχυση του συλλόγου. Τον καλύτερο αριστερό εξτρέμ του πρωταθλήματος θέλει η ΑΕΚ.

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Στάθη Ζαμπούνη απ’ τον Δούκα βρίσκεται η ΑΕΚ, αφού φαίνεται ότι τα έχουν βρει σε όλα οι δυο πλευρές.

Σελίδα 1 από 329


ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΟΣΜΟΣ

AYTOKINHTO

Περίεργα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Copyright © 2009-2014 AEK1924.gr, με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος | Powered by | Support & Hosting by tcp.gr Project