Σύνδεση

Εγγραφή

Εγγραφή Χρήστη

  twitter youtube google 4square

Θέληση να κλείσει νωρίς το ρόστερ!

Θέληση να κλείσει νωρίς το ρόστερ!

Όσο το δυνατόν πιο γρήγορα θέλει να κλείσει το ρόστερ της επόμενης χρονιάς το τμήμα χάντμπολ της ΑΕΚ, βάζοντας μάλιστα καταλυτική ημερομηνία μέχρι το τέλος του μήνα.

Ο προγραμματισμός της ΑΕΚ στο τμήμα χάντμπολ προχωράει σε γοργούς ρυθμούς, οι άνθρωποι του συλλόγου δεν τρέχουν αυτήν την περίοδο μόνο τις ανανεώσεις των συμβολαίων, αλλά και τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας.

Σε συνεργασία πάντα με τον Νίκο Γραμματικό, οι άνθρωποι της Ένωσης θέλουν να ενισχυθούν στην μεταγραφική αγορά, με αθλητές έμπειρους και με ποιότητα, ώστε να προσθέσουν στοιχεία που έλειπαν πέρυσι απ’ την ομάδα.

Μάλιστα, η κοινή θέληση της διοίκησης με τον νέο τεχνικό της ομάδας, είναι να ολοκληρωθεί όσο το δυνατόν πιο σύντομα το ρόστερ της επόμενης σεζόν. Συγκεκριμένα, τρέχουν να προλάβουν για να έχουν κλείσει μέχρι το τέλος του μήνα, ανανεώσεις και μεταγραφές για την επόμενη χρονιά.

Κάτι που σημαίνει ότι αυτή η εβδομάδα θα έχει αρκετές εξελίξεις όσον αφορά το ρόστερ, αφού πιθανόν να καταφέρουν να το ολοκληρώσουν μέσα στις επόμενες μέρες.ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΟΣΜΟΣ

AYTOKINHTO

Περίεργα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Copyright © 2009-2014 AEK1924.gr, με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος | Powered by | Support & Hosting by tcp.gr Project