Σύνδεση

Εγγραφή

Εγγραφή Χρήστη

  twitter youtube google 4square

Ο Λιβάγια και η επιστροφή επιπέδου με Κλωναρίδη Κύριο

Ο Λιβάγια και η επιστροφή επιπέδου με Κλωναρίδη

Διαβάστε τι γράφουν οι εφημερίδες…

Sportday

«Επιστροφές επιπέδου» είναι ο τίτλος της εφημερίδας. Προχωράει του Κλωναρίδη ξεκαθαρίζει του Σκόκο. Ανακοινώθηκε ο Τσιντώτας.

Livesport

«Η ΑΕΚ έτοιμη να κάνει δικό της τον Λιβάγια» είναι ο τίτλος της εφημερίδας. Τα δεδομένα για τον Κροάτη. Το «δεν είδα, δεν ξέρω, δεν άκουσα» της Ένωσης για Κλωναρίδη. Η Ρίβερ Πλέιτ για Σκόκο. Ανακοινώθηκε ο Τσιντώτας.

Ώρα των σπορ

«Πρώτο φαβορί ο Λιβάγια» είναι ο τίτλος της εφημερίδας. Οι τελευταίες εξελίξεις με τον 23χρονο Κροάτη φορ της Λας Πάλμας. Πληροφορίες από την Ισπανία κάνουν λόγο για μεγάλη πιθανότητα συμφωνίας να έρθει στην Ένωση, ακόμα και μέσα στο επόμενο 48ωρο. Η ΑΕΚ είναι διατεθειμένη να καλύψει το πολύ υψηλό συμβόλαιο του. Πακέτο, με ρήτρα απόκτησης που θα δίνει ρεαλιστική δυνατότητα να τον κάνει 100% δικό της του χρόνου.

Όλα παίζουν και για τον δεύτερο φορ.

Πάντα μέσα στο κόλπο για Κόρδοβα.

Η ΑΕΚ με Ελληνική…. Σφαίρα. Δίνει τα χέρια με τη Λανς και κάνει δικό της τον Κλωναρίδη, αφού ξεκαθάρισε πως δεν υπήρχε περίπτωση να μείνει στην ΠΑΟ.

Και επίσημα Τσιντώτας στην ΑΕΚ.ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΟΣΜΟΣ

AYTOKINHTO

Περίεργα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Copyright © 2009-2014 AEK1924.gr, με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος | Powered by | Support & Hosting by tcp.gr Project