Σύνδεση

Εγγραφή

Εγγραφή Χρήστη

  twitter youtube google 4square

Πάει για ακόμα έναν εξτρέμ

Πάει για ακόμα έναν εξτρέμ

Η Ένωση βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Βίκτωρ Κλωναρίδη, αλλά φαίνεται πως έχει σκοπό να αποκτήσει ακόμα έναν εξτρέμ για την επόμενη σεζόν.

Η μεταγραφική ενίσχυση της ΑΕΚ για τη θέση των εξτρέμ ήταν επιτακτική ανάγκη απ’ την αρχή του σχεδιασμού της ομάδας για την επόμενη χρονιά. Με τον Πατίτο Ροντρίγκες να βρίσκεται στον αέρα (παρότι θα δώσει κανονικά το παρών στην πρώτη της ομάδας) και με μοναδικό σίγουρο τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, ήταν γνωστό για την Ένωση ότι θα πρέπει ενισχυθεί στα άκρα της επίθεσης της.

Μια τέτοια μεταγραφή είναι του Βίκτωρ Κλωναρίδη, αλλά φαίνεται πως δεν θα είναι η μοναδική για τα εξτρέμ της ομάδας. Ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς έχει ακόμα κάποιες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για τη συγκεκριμένη θέση, που απασχολούν τον Δικέφαλο και τις μελετάει ο ίδιος.

Ο μόνος σίγουρος όπως είπαμε και παραπάνω είναι ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος έκανε μια πολύ καλή σεζόν στην πρώτη του χρονιά με την φανέλα της ΑΕΚ, ενώ δεσμεύεται με ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο.

Απ’ την άλλη μια λύση ανάγκης για τον Μανόλο Χιμένεθ είναι ο Τάσος Μπακασέτας (η κανονική του θέση είναι επιθετικός χαφ) που μπορεί να αγωνιστεί και στα άκρα της επίθεσης, ενώ η περίπτωση του Πατίτο Ροντρίγκες παραμένει ανοιχτή, χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει ακόμα τίποτα, παρότι ο παίκτης θα βρεθεί κανονικά στην πρώτη προπόνηση της ομάδας.

 ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΟΣΜΟΣ

AYTOKINHTO

Περίεργα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Copyright © 2009-2014 AEK1924.gr, με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος | Powered by | Support & Hosting by tcp.gr Project