Σύνδεση

Εγγραφή

Εγγραφή Χρήστη

  twitter youtube google 4square

Κοντά σε συμφωνία ΑΕΚ – Λάνς για Κλωναρίδη

Κοντά σε συμφωνία ΑΕΚ – Λάνς για Κλωναρίδη

Οι προχωρημένες συζητήσεις των δυο πλευρών βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία για να μετακομίσει ο Βίκτωρ Κλωναρίδης στην ΑΕΚ. Δείτε τους όρους της συμφωνίας.

Το τελευταίο τριήμερο ήταν καθοριστικό για την μεταγραφή του Βίκτωρ Κλωναρίδη στην ΑΕΚ. Οι Κιτρινόμαυροι με αστραπιαίες κινήσεις προσέγγισαν την πλευρά της Λάνς για να πάρουν το τελικό «ΟΚ» για τον Έλληνα εξτρέμ, αφού πρώτα είχαν έρθει σε προφορική συμφωνία με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.

Η Ένωση φαίνεται να συμφώνησε σε όλα με την Γαλλική ομάδα, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι θα δοθεί απ’ τους Κιτρινόμαυρους, ένα ποσό τις τάξεως των 200.000 ευρώ, βάζοντας παράλληλα και ένα μπόνους 50.000 ευρώ.

Το συγκεκριμένο μπόνους σύμφωνα με πληροφορίες του AEK1924.gr, θα καλείται να το πληρώνει η ΑΕΚ για τρία χρόνια (όσα τα χρόνια που θα υπογράψει ο ποδοσφαιριστής στην ομάδα), αν εξασφαλίσει την συμμετοχή της σε ομίλους Ευρωπαϊκής διοργάνωσης.ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΟΣΜΟΣ

AYTOKINHTO

Περίεργα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Copyright © 2009-2014 AEK1924.gr, με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος | Powered by | Support & Hosting by tcp.gr Project