Σύνδεση

Εγγραφή

Εγγραφή Χρήστη

  twitter youtube google 4square

Δεν ανανεώνει ο Ρόντρι, ενδιαφέρον της ΑΕΚ γράφουν οι Ισπανοί

Δεν ανανεώνει ο Ρόντρι, ενδιαφέρον της ΑΕΚ γράφουν οι Ισπανοί

Ο Ρόντρι της Κόρδοβα, γνωστοποίησε στην ομάδα του ότι δεν είναι διατεθειμένος να ανανεώσει το συμβόλαιο του και Ισπανικά τιτιβίσματα φέρνουν ξανά στο προσκήνιο την ΑΕΚ.

Ο 27χρονος επιθετικός ξεκαθάρισε στην Κόρδοβα, ότι δεν θα συνεχίσει και την επόμενη χρονιά στην ομάδα, αφού δεν έχει πρόθεση να ανανεώσει το συμβόλαιο του, με αποτέλεσμα να συνεχίσει ως ελεύθερος αλλού την καριέρα του.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ξεκινήσουν τα σενάρια για τον επόμενο προορισμό του, με Ισπανικά τιτιβίσματα, να εμπλέκουν για ακόμα μια φορά την ΑΕΚ σε τέτοιου είδους σενάρια.

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Κυριακής κάποια tweet έγραψαν ότι η ΑΕΚ και η Ουέσκα ενδιαφέρονται για τον Ρόντρι και είναι έτοιμες αμφότερες και οι δυο ομάδες να του καταθέσουν πρόταση συμβολαίου.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση του παίκτη, η ΑΕΚ εμπλέκεται για δεύτερη φορά, οποίος την περασμένη χρονιά είχε 43 συμμετοχές Segunda Division αλλά και στο Κύπελλο, σημειώνοντας 12 γκολ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Κοντά σε συμφωνία ΑΕΚ – Λάνς για Κλωναρίδη


ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΟΣΜΟΣ

AYTOKINHTO

Περίεργα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Copyright © 2009-2014 AEK1924.gr, με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος | Powered by | Support & Hosting by tcp.gr Project